eik gevierschaald voorraad Lefevere eik gevierschaald

Eik gevierschaald

Grote stock eik gevierschaald

Met één van de grootste stocks in eik gevierschaald van Europa zijn de Houtmagazijnen F. Lefevere reeds een jarenlange gewaardeerde leverancier voor meubelfabrikanten, houthandels en interieurbouwers.

Het natte hout, voornamelijk eik gevierschaald, dat vers gezaagd aankomt bij de opslagplaatsen van de Houtmagazijenen F. Lefevere wordt eerst in verschillende droogovens tot op de ideale vochtigheid van 10% gedroogd. Die vochtigheid garandeert een makkelijke verwerking en verschaft de consument een hoogwaardig stabiel afgewerkt product.

Eik gevierschaald vormt de ideale basis voor alle massief houten toepassingen. Hout is CO2 neutraal en per definitie hernieuwbaar. Dit betekent dat hout één van de meest milieuvriendelijke materialen is.

Binnen de verschillende houtsoorten profileert eik zich als uiterst duurzaam en edel. Zo ontpopt eik gevierschaald zich, met zijn gering verlies bij verwerking, tot koploper binnen het peloton van de milieuvriendelijke en duurzame materialen.

Lefevere: uw specialist in eik

Dankzij de jarenlange ervaring en opgebouwde know-how in het drogen van hardhout en meer specifiek in eik gevierschaald zijn de Houtmagazijnen F. Lefevere uitgegroeid tot de europese specialist in eik.

Geïnteresseerd?

We helpen u dan ook graag verder bij uw zoektocht naar het voor u geschikte hout. Ons team staat steeds voor u klaar.