houthandel prijzen Lefeverescherpste houthandel prijzenscherpste houthandel prijzen

Houthandel prijzen

Scherpe houthandel prijzen

Lefevere biedt u de scherpste houthandel prijzen voor de beste kwaliteit in verschillende soorten hout. We hebben dan ook meer dan 70 jaar ervaring in het drogen en opslaan van hardhout (Europese eik, rubberwood, ...).

Bent u op zoek naar de beste prijs kwaliteit verhouding? Wij informeren u graag over onze producten en mogelijkheden. Honderden tevreden klanten verlangen dagelijks de beste kwaliteit aan de scherpste houthandel prijzen en vinden hun weg naar de Houtmagazijnen F. Lefevere.

Dankzij onze grote voorraad, onze eigen droogovens met een capaciteit van 2000m³, onze op jarenlange ervaring gebaseerde know-how en kennis, ons eigen transport en onze gedreven medewerkers worden onze klanten steeds aan de beste houthandel prijzen snel en kwalitatief bediend.

Dé specialist in Europese eik

Door de jaren heen zijn de Houtmagazijnen F. Lefevere uitgegroeid tot dé specialist in europese eik. De Houtmagazijnen Lefevere kunnen volgende producten in europese eik aan houthandel prijzen aanbieden:

Uw vraag wordt binnen de kortste termijnen beantwoord.

Door enkel hoogwaardige kwaliteit te leveren aan de scherpste onder de houthandel prijzen maken we tevreden klanten doorheen de Benelux, Frankrijk, Duitsland,... De Houtmagazijnen F. Lefevere mikken dan ook op lange termijnrelaties met klanten die keer op keer tevreden terugkomen.

Wij zijn steeds ter beschikking om uw specifieke vragen en benodigdheden te vervullen. Als houthandel prijzen de klanten de Houtmagazijnen F. Lefevere immers voor zijn klantgerichte gedrevenheid, bereidheid en aanwezige know how. Het team van de Houtmagazijnen F. Lefevere staat voor u klaar.