houtleverancier Lefevere houtleverancier uit België houtleverancier

Houtleverancier

Uw houtleverancier?

Houtmagazijnen F. Lefevere is een groothandel in hardhout. Als houtleverancier voor de meubelindustrie en de interieurbouw zorgen we al decennialang voor een permanente behandeling van uw producten.

Het continue droogproces, de jarenlange ervaring als houtleverancier en de dagelijkse controle zorgen voor een uitstekende en duurzame kwaliteit van ons hardhout.

7 grote troeven

Als houtleverancier kunnen we u de volgende service aanbieden:

  1. Een grote bekwaamheid in het drogen van hardhout soorten
  2. Houtleverancier voor de interieurbouw en de meubelindustrie
  3. Onze specialiteit sinds jaar en dag is eik
  4. We beschikken over een grote permanente voorraad
  5. We hebben eigen drooginstallaties met een totale capaciteit van 2000m³
  6. We beschikken over eigen transport, zodat we als houtleverancier heel snel kunnen inspelen op uw vraag en wensen
  7. Levering per pak is ook mogelijk

Een korte historiek van de firma Lefevere

De Lefevere Group is geleidelijk aan gegroeid in de loop der jaren. Eind 19de eeuw begon Felix Lefevere met een meubelzaak in Kortrijk (België). Rond 1922 werd een werkplaats gehuurd en werden de eerste arbeiders aangeworven. De basis van de firma Lefevere was gelegd.

Vier jaar later begon men al met de constructie van de werkhuizen en de opslagplaatsen aan de Gentsesteenweg te Kortrijk. Door de ruime opslagplaatsen op het terrein kon men zich specialiseren als houtleverancier. In 1976 werden de eerste droogovens al geïnstalleerd.

Graag helpen we u vandaag verder als gespecialiseerd houtleverancier. U kan ons bereiken op het nummer +32 56 26 14 27 of stuur ons een mailtje via houtmagazijnen@lefevere.be.