rubberwood prijs rubberwood prijs rubberwood prijs rubberwood panelen

Rubberwood prijs

Nieuws

RF30 Lefevere Rubberwood blokkader in combinatie met deur De Coene Products

5 grote voordelen voor u

Rubberwood is werkelijk een fantastisch product met grote voordelen: een mooie, lichte kleur en gemakkelijk in te kleuren, een lage krimp, eenvoudig te bewerken, milieuvriendelijk en een heel scherpe prijs ten opzichte van andere hardhout soorten.

Houtmagazijnen F. Lefevere heeft een grote permanente voorraad massieve rubberwood panelen (Hevea Brasiliensis) liggen te Harelbeke.

Vakmanschap

Door ons vakmanschap en onze productkennis kunnen we u de beste kwaliteit aanbieden tegen de scherpste prijs in de markt.

Daarnaast beschikken we ook over eigen transport zodat we uw bestelling stipt op tijd kunnen leveren. Een korte levertermijn en een vlotte service is noodzakelijk om u en uw klanten snel te kunnen bedienen en tevreden te stellen.

Wenst u meer te weten over onze rubberwood prijzen, onze kwaliteit, service of levertermijn? Contacteer ons vandaag nog!

Dé ideale oplossing

Rubberwood biedt vele voordelen en is hét product van de milieubewuste toekomst. Kortom: het is dé ideale oplossing als u een uitstekende kwaliteit wenst te combineren met een scherpe prijs in een milieuvriendelijk product.

Interesse?

Aarzel niet om houtmagazijnen F. Lefevere te contacteren bij eventuele vragen of voor een vrijblijvende offerte. Bel ons via +32 (0)56 26 14 27 of stuur een mail via houtmagazijnen@lefevere.be.

Wij leveren rubberwood met hoge kwaliteit aan de scherpste prijs. Steeds tot uw dienst!