trappenhout eik eiken hout voor trappen hout voor trappen hout voor trappen

Traphout

Onze producten

Met een door de jaren heen opgebouwde know-how zijn de Houtmagazijnen F. Lefevere op vandaag onder andere gespecialiseerd in traphout voornamelijk in Europese Eik en in rubberwood.

Zo bieden wij u een uitgebreid gamma aan in traphout in Europese Eik onder de meest verschillende vormen:

  1. Bool (in traphout kwaliteit)
  2. Bekantrecht (gevierschaald)
  3. Massieve traptreden (uitzicht doorlopende lamellen)
  4. Volledig massieve trapwangen (uit één bekantrecht stuk)

Grote voorraad

U kan bij ons terecht voor al uw wensen met betrekking tot hout voor trappen en traphout. Onze strenge kwaliteitscontrole staat ons toe van levering na levering een uitstekende kwaliteit te garanderen.

Verder zorgen onze ovens met hun grote capaciteit (2000m³) ervoor dat er een belangrijke permanente voorraad is in ovendroog trappenhout.

PEFC® en FSC® gecertificeerd

Het eikenhout is afkomstig van de beste streken in Europa en dankzij de jarenlange samenwerking met uitstekende zagerijen wordt kwalitatief en duurzaam hout voor trappen en traphout gewaarborgd. Dankzij onze PEFC® en FSC® certificering kan dit ook officieel geattesteerd worden.

Met de nieuwe massieve traptreden bieden de Houtmagazijnen u de ideale oplossing om kwaliteit en rendement optimaal te combineren.

Dankzij ons volledig gamma in traphout in Europese Eik hoeft de trapfabrikant zich geen zorgen te maken over de trapwangen die wij kunnen aanbieden in minimumafmetingen van 52/41 x 300 x 4000mm bekantrecht uit 1 stuk en ovengedroogd door ons eigen vakmanschap.

Contacteer ons!

Uw partner bij uitstek voor traphout is steeds bereikbaar. Aarzel niet om ons te contacteren. U kan ons bereiken op het nummer +32 56 26 14 27 of stuur ons een mail: houtmagazijnen@lefevere.be.